top of page

Stavíte nový dům, nebo rekonstuujete byt? A znáte současné trendy v moderních podlahách?

Aktualizováno: 10. 3. 2023

Prvním požadavkem je bezspárovost. Trend čistých linií, hladkých povrchů a vysoké funkční kvality otevírají dveře do moderních interiérů právě epoxidovým stěrkám a postupně vytlačují dříve populární dlažbu.


Druhý trend je odstranění prahů. To má několik důvodů. Například jsme si zvykli na bezbariérové interiéry a esteticky nám vyhovuje jeden druh podlahy ve více místnostech.

Jedna stěrka vládne všem - v tomto případě místnostem vašeho domova.


Dalším praktickým důvodem je postupné zabydlení robotického vysavače v domácnostech. A ten prahy prostě nezvládá. Takže pokud chcete po návratu domů mít celou podlahu čistou - odstraňte všechny prahy.


Třetím a stále důležitějším požadavkem je snadná údržba. Dnešní doba se vyznačuje vysokými hygienickými standardy. Souběžně však každý chce rychlý a nenáročný úklid. Hladký povrch podlahy se snadno čistí a nezachytává nečistoty, alergeny, nebo viry a bakterie.


Uvažujete o lité stěrce, chcete více informací o epoxidových podlahách? Jednoduše nám zavolejte nebo napište. Nechte se inspirovat v bohaté fotogalerii na našem webu!


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page