top of page

Skvělá kombinace! Epoxidová stěrka a Podlahové topení.

Aktualizováno: 3. 11. 2023


Moderní a stylové interiéry si žádají vysokou estetickou úroveň a nadstandardní funkčnost.

Při hledání ideální skladby podlahy se nabízí tato skvělá kombinace! Epoxidová stěrka a podlahové topení.


Epoxidové podlahy mají výbornou tepelnou vodivost, což znamená, že dokážou efektivně přenášet teplo z podlahového topení do místnosti.


Epoxidová Podlaha: Estetika a Odolnost

Epoxidové podlahy jsou synonymem pro výjimečnou estetiku a trvanlivost. Jejich povrch je odolný vůči poškrábání, chemikáliím a opotřebení. Zároveň se velmi snadno uklízí a pro váš robotický vysavač jsou naprosto ideální.


Epoxidové podlahy zároveň nabízejí úžasné možnosti designu. Vybírat můžete ze široké škály barev ze vzorníku RAL a nekonečného množství kombinací a dekorů. Epoxidové podlahy jsou tedy nejen vizuálně atraktivní, ale také schopny odolat náročným podmínkám denního provozu.


Podlahové Topení: Skrytý Komfort a Úspora Energie

Podlahové topení je neviditelný hrdina, který zajišťuje příjemné teplo po celé místnosti. Jeho výhodou je schopnost rovnoměrné distribuce tepla, čímž eliminuje nepříjemné rozdíly teplot a chladné zóny v místnosti. Navíc podlahové topení zvyšuje energetickou efektivitu, což vede ke snížení nákladů na vytápění, ale to už určitě víte.


Synergie Epoxidové Podlahy a Podlahového Topení

Přestože jsou epoxidové podlahy a podlahové topení výbornou volbou samy o sobě, jejich kombinace vytváří skutečný vrchol moderní formy podlahy.


Zatímco dlažba je pocitově chladná a tím vyžaduje vyšší vytápěcí náklady, vinylová podlaha zase neumí tak účinně šířit teplo, jako epoxidová stěrka.


Právě podlahové vytápění s pomocí tepelné vodivosti epoxidové stěrky představuje to nejefektivnější zajištění tepla po celé místnosti a vy tak získáte nejvyšší dostupnou úroveň komfortu. Nejčastěji tuto synergii vidíme v koupelnách, wellness, bazénech a kuchyních.


Instalace a Péče

Pokud plánujete kombinovat epoxidovou podlahu s podlahovým topením, poptejte profesionální firmy k instalaci obou prvků zvlášť. Naše firma nezajišťuje podlahové topení, protože k jeho instalaci jsou potřebné jiné odborné znalosti a vybavení.


Můžete u nás však poptat nivelační stěrku, kterou se podlahové topení zalévá a následnou aplikaci epoxidové stěrky, se kterou máme bohaté zkušenosti. Naši zákazníci jsou z této kombinace nadšení!


Epoxidová podlaha a podlahové topení jsou zkrátka spojením, které harmonicky kombinuje moderní design, trvanlivost a vysoký standard bydlení. A my to můžeme jen doporučit i z osobní zkušenosti s podlahou v naší koupelně.


Jestli chcete více informací projděte náš web - např. sekci technické parametry nebo se nechte inspirovat ve fotogalerii!


Máte-li otázky, kontaktujte nás. Odpovíme vám zpět co nejdříve!


A sledujte nás na INSTAGRAMU!





Ukázka z realizace prostoru Wellness hotelu v Beskydech.


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page