top of page

Která podlaha neklouže ani za mokra?

Aktualizováno: 3. 11. 2023

Jaká je nejlepší podlaha do koupelny, do sprchy nebo k bazénu či wellness?


Určitě taková podlaha, která neklouže!


Nejčastěji najdete v koupelnách či u bazénu dlaždičky - na zemi i na zdech. Všemožné druhy, velikosti a barvy. Kromě velkých rozdílů v kvalitě materiálu i pokládky mají jednu společnou vlastnost.


Pokud nemají na povrchu strukturu, tak jsou velmi kluzké. Za sucha a natož za mokra. Pokud strukturu mají, tak jejich údržba v hygienické čistotě je značně problematická. Nikdo dlažbu nedrhne kartáčem, dokud není špína v reliéfu a ve spárách tak viditelná, že bije do očí.


Epoxidová stěrka je jiná. Vlastnosti tohoto materiálu ji předurčují právě pro prostory, kde uklouznutí hrozí. Ačkoliv je povrch hladký a dokonce se leskne jako sklo, neklouže.


Epoxid je technologicky pokročilý produkt, jehož vývoj za posledních 60 let došel k ideálním vlastnostem. Na boso nohou zadrhnete a ani v ponožkách se nebudou vaše děti klouzat, jak jsou zvyklý po parketách nebo plovoucí podlaze.


Jednolitá podlaha bez spár a s nekonečnými možnostmi dekorů podle individuálních přání zákazníka je nejlepším povrchem pro koupelny, sprchy, bazény i wellness a nejenom tam!


Obliba epoxidových stěrek zejména v USA je obrovská. Dejte jim šanci i ve svém domově nebo firmě! Uvažujete o originálním řešení nebo požadujete po podlaze hlavně funkční vlastnosti?


Líbil se vám článek? Chcete další zajímavé tipy a inspiraci?


Projděte web a zeptejte se na to, co vás zajímá!


Sledujte nás na INSTAGRAMU!






64 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page